Fornøyd med poenget

Sean Dyche pressekonferanseManageren var fornøyd etter å ha sikret seg ett viktig poeng mot laget som i følge sjefen har den sterkeste troppen i serien. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

David Jones fikk den beste sjansen i første omgang, men ballen traff først tverrleggeren før den spratt ut og foran frustrerte Burnley-spillere. På motsatt ende hadde ikke Tom Heaton nevneverdig mye jobb å gjøre og sjefen var fornøyd med poenget.

– Det er et utmerket poeng mot hva jeg anser som klubben med de beste spillerne, verdsatt til millioner. Det er en gruppe av høy kvalitet og klør seg nok i hodet utifra hvor de er (på tabellen), de på spillerne der ute og de på benken, så det må man ta i betraktning.

– De har hatt et ny-manager-syndrom som skjer og plutselig finner spillerne den lille ekstra formen og den ekstra meteren fra et sted. Det er en merkelig ting for oss managere og ikke så veldig hyggelig å se når en gruppe som ikke hadde det i seg, plutselig har det igjen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi måtte være klare over det, noe vi var – så det å komme her og spille så taktisk som vi gjorde er gledelig. Vi var ikke så gode med ballen og kom oss aldri ut av vår taktikk, men Tom hadde ikke noen store redninger hente og det er et godt tegn på vår motstandsdyktighet, tro og taktiske fundament.

– Hvordan David Jones ikke klarte å score er ufattelig og det ville ha åpnet kampen, men jeg føler det alltid slik etter en taktisk kamp og er kun marginalt skuffet over at vi ikke brøt formen vår.

– Å komme her og gjøre keeperen vår arbeidsledig og sikre ett poeng er utmerket. Det er ikke ofte jeg aksepterer ett poeng fordi jeg pleier å foretrekke alle tre, men noen ganger må man være realistisk med motstanderen, sa sjefen.