Neste: Huddersfield

Huddersfield Town FCTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot Huddersfield på Turf Moor og ønsker å startet året så bra som mulig, det vil si med en seier. Town har derimot gjort det bra mot Burnley de siste gangene og ting kan se dystert ut tatt i betraktning formen.

Sean Dyche håper å ha Ben Mee tilgjengelig, men har fortsatt Ross Wallace tilgjengelig. For gjestene så er toppscorer James Vaughan tvilsom, noe som fortsatt åpner vei for Danny Ward. Town-manager Mark Robins har ingen nye skader å tenke over.

Sist gang lagene møttes ble det 2-1 til Huddersfield på John Smith’s Stadium og har vunnet samtlige tre kamper mellom lagene, inkludert en dobbel forrige sesong. Lagene er ikke kjent for å bøtte inn mål og det har kun vært en i fire av de seks siste møtene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Som nevnt innledningsvis har Burnley hatt en lei formkurve med kun en seier på de ti siste forsøkene, men de har også kun tapt to ganger i samme periode. På eget gress er Burnley det eneste laget i serien som enda har til gode å tape og har kun sluppet inn fem mål på Turf Moor – kun QPR har sluppet inn færre (tre).

Huddersfield er ingen lett utfordrer og har bare tapt to av sine åtte siste, samt tre strake seire. På fremmed gress har det ikke gått på skinner heller for Town som kun har vunnet tre ganger og scoret ni ganger på sin ferd.

Kampen spilles på Turf Moor, 1.januar kl 16:00