Fornøyd sjef

Sean Dyche pressekonferanseBurnley var det beste laget på Turf Moor og gjorde tilstrekkelig til å kunne dra i land en viktig seier, men må nøye seg med et viktig poeng. Manager Dyche følte prestasjonen mot Tottenham viste at det fortsatt er håp i Clarets-leieren til å overleve i Premier League.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley storspilte mot Tottenham på en solfylt dag i Lancashire, men gjorde ikke tilstrekkelig til å hente hjem tre poeng. Sjefen var begeistret over energinivået og det faktum at the Clarets har holdt buret rent for annen gang på tre forsøk.

– Jeg tenker at det var et godt poeng, vi leverte en veldig god og solid prestasjon, sa Dyche. Nok til å dra i land seieren, vi hadde de beste sjansene og holdt dem rolige. Her snakker vi om et lag som har brukt et par hundre millioner pund på laget sitt.

– Jeg er fornøyd med enda en kamp uten baklengs og selv om vi ville ha tre poeng, men to av tre kamper uten baklengs jevner det. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var et godt grunnarbeid i laget, god energi og vi jobbet med å prøve å vinne en fotballkamp i det kampene blir stadig mer utfordrende. Jeg føler ikke det var klassisk, men vi produserte fint spill og presset utmerket. Det største tegnet er at det fortsatt er liv i det vi gjør her, alle kan se det og alle snakker om det – det viste vi nok en gang idag.

– Det er et tegn på vår progresjon at vi merkelig nok er skuffet over å ikke vinne over Tottenham på eget gress, uten baklengs og direktesendt på Sky. Det er et tegn på at vi har troen i spillergruppen. Marginene er små og jeg nevner det hele tiden, så det er mange som begynner å gå lei av det, men det er sant og vi så det igjen idag.

– Det var en av de kampene i Premier League der; «får vi inn en, så håper vi at de ikke gjør det og så vinner vi kampen», avsluttet managere.