Første forsterkning i boks

Foto. BurnleyFC.com

Burnley forsterker troppen med venstrebacken Charlie Taylor fra Leeds. 23-åringen har skrevet under en fire års kontrakt med Lancashire-klubben. 

Foto. BurnleyFC.com

Venstrebacken er et produkt av Leeds’ ungdomsakademi hvor han har vært siden barndommen, men etter nesten 15 år på Elland Road var det på tide med et beitebytte. Selve kompensasjonen for Taylor er enda ikke fastsatt.

Spilleren kan vise til låneopphold hos Bradford City, York, Invevness Caledonian Thistle og Fleetwood Town. Etter å ha truffet sine nye lagkamerater på treningsenteret Gawthorpe, gleder Taylor seg til å sette i gang.

Foto. BurnleyFC.com

– Det er min første varige overgang fra Leeds, så det blir noe nytt for meg, men jeg ser fram til å sette i gang. Jeg har vært der siden jeg var ni og visste at det var på tide egentlig, det var så mange ting som tiltrakk meg til Burnley og fylte alle mine krav, så det var ikke noe å tenke over egentlig. Det er en stor attraksjon å spille i Premier League, ale ved det. Å spille mot lag som Manchester United og Chelsea hver uke er noe jeg ser fram til. 

– Forrige sesong var helt klart positiv for Leeds. Det endte ikke så bra siden vi gikk glipp av Play-Off, men det var helt klart mye positivt å ta med seg. Det var en vanskelig avgjørelse å ta, å forlate Leeds, men en jeg måtte ta. Det er hyggelig å høre kommentarene fra Leeds-fansen, jeg var der så lenge så det er trist å dra, men jeg ser fram til et nytt kapittel i livet min og skal sparke det derfra. 

Foto. BurnleyFC.com

– Jeg skal forsøke å forbedres under manageren, staben og bli vant med omgivelsene og mine nye lagkamerater. Konkurransen her er enorm, jeg så Burnley spille ofte forrige sesong og de imponerte stort med hjemmeformen sin. Stephen Ward gjorde det utmerket, så jeg må jobbe hardt for å komme meg i laget, men er sikker på at selv om jeg ikke kommer inn på laget så kommer jeg til å lære masse av han. 

– Jeg ønsker å forbedre meg og hjelpe Burnley å nå det neste nivået, å bli i Premier League og sparke det videre og oppover derfra, avsluttet venstrebacken.