Forsterker med ny keeper

Foto: BurnleyFC.com

Burnley henter inn sin femte spiller dette overgangsvinduet og forsterker keeperplassen med Adam Legzdinz fra Birmingham City. 30-åringen skriver under en tre-års kontrakt med the Clarets.

Foto: BurnleyFC.com

Adam Legdins blir managerens femte signering denne sommeren og the Clarets har dermed igjen tre keepere til å kjempe om hanskene etter at Paul Robinson valgte å pensjonere seg tidligere i sommer. 30-åringen med historie fra Birmingham, Crewe, Burton, Derby og Leyton Orient, samt lån hos Alfreton, Halifax og Weymouth har over 200 kamper å vise til.

Legdins hadde ett år igjen med Birmingham når Harry Redknapp valgte å hente inn David Stockdale fra Brighton og keeper-trener Billy Mercer ser for seg at laget siste tilskudd kommer til å spille en nøkkelrolle for the Clarets’ videre planer.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg ville ha en som kom til å utfordre både Nick og TomSom jeg har sagt til alle tre «vi praktiserer ikke førstevalg, andrevalg, tredjevalg» og ingen er garantert plass noen som helst posisjon i laget, så det er en sunn konkurranse og en jeg ser fram til. Adam er i en god alder, han har mange kamper bak seg, er veldig atletisk, er en stor kar med mye tilstedeværelse og en som vil tilføye gruppen, helt klart.

– Han er sulten og veldig profesjonell som passer bra til alt vi driver med her. Han kommer til å jobbe sokkene av seg for utfordringen. Det er en god og spennende overgang for han, og en han ser fram til. Det var trist å se Paul (Robinson) forsvinne, men jeg mener vi har fått en veldig god erstatter som kommer til å utfordre Nick og Tom så keeper-plassene ser veldig bra ut for øyeblikket, sa Mercer

– Jeg er ikke den som står stille og vil tro jeg fikk smake på tingene og følte det var på tide. Interesse fra et lag som Burnley er noe man ikke kan overse, uavhengig av situasjonen som var i Birmingham og etter å ha pratet med folk her, mener jeg det var et bra trekk. 

– Jeg ser fram til å jobbe hardt og se hva som skjer, jeg ser fram til å jobbe med de andre keeperne som allerede er her. Tom har oppnådd fantastiske ting og jeg har spilt mot han i the Championship flere ganger, mens Nick Pope har et stort talent. Men jeg ønsker å utfordre dem og utfordre keeper-plassen. Jeg mener jeg kan tilføye mye og ser fram til å lære av Billy og de to andre keeperne. 

– Å være i et miljø der det er sunn konkurranse kommer bare til å hjelpe oss fremover og jeg ønsker å oppnå så mye som mulig. Ser jeg på kampene som kommer, så er det kun fryd og spenning for meg og familien min, sa nysigneringen.