Forsterker med Westwood

Burnley har idag signert Ashley Westwood from Aston Villa. Spilleren var lenge koblet til Turf Moor og i sommer var det flere medier som meldte at spilleren skulle til Lancashire. Etter en del fram og tilbake ble spilleren omsider klar for the Clarets og kommer til å bekle drakt nummer 18. 26-åringen har skrevet under på en tre- og et halvt års kontakt, med opsjon på et år til.

– Jeg er henrykt over å være her. Det hele skjedde fort, men jeg har fått en varm velkomst og gleder meg til å sette i gang, sa Westwood. Det føles som en ordentlig og hjemlig klubb, noe jeg liker. Jeg liker å bli verdsatt og føler at det er noe jeg får her. 

Foto: BurnleyFC.com

– Villa-treneren sa at jeg kunne snakke med Burnley og det var perfekt for meg, en frisk start siden ting begynte å stagnere i Villa. Det blir en ny start og jeg vil vise andre hva jeg kan. Jeg hadde mange gode opplevelser med Villa, men den siste tiden var ikke så god.

– Nå er jeg tilbake i Premier League og får en ny mulighet, å komme til denne garderoben, full av britisk talent og spillere som vil gjøre det bra. Jeg passer i mengden og håper vi kan vokse som lag og forbedre oss, det passer meg perfekt og meg trengte ikke å tenke så mye på det. Det passer meg og familien.

– Da jeg kjørte langs M6 passerte jeg Crewe og tenkte «ja, dette er hvor jeg ønsker å være» og håper det vil vises på spillet mitt. Jeg har sett Burnley spille og det er en gjeng spillere som jobber hardt og har helt klart nok talent som jeg håper kunne tilføye .

– Det er en stor oppnåelse for enhver klubb å bli værende i Premier League, Burnley gjør det veldig bra og forhåpentligvis kan vi opprettholde det, avsluttet nysigneringen.