Fortsatt uten seier etter tap i London

(Fulham 4-2 Burnley): Første omgang på Craven Cottage var en målfest med hele fem mål og god underholdning. Det var jevnt i annen omgang, men mot slutten av omgangen satte Andre Schürrle inn spikeren i kisten etter utallige forsøk.

Burnley stilte med samme Premier League-mannskap som i forrige kamp på Craven Cottage hvor de ble gjenforent med tidligere Claret, Kevin McDonald. Jack Cork fikk sin 200. Premier League kamp og ironisk nok mot samme motstander som i sin ligadebut.

Hjemmelaget startet friskt og var først ute med å skape en mulighet når Schürrle (3′) prøvde på et langskudd som gikk like til side for mål. Kun noen minutter senere var hjemmelaget i angrep igjen, debutanten Vietto finner en relativt umarkert Jean Seri som tok to steg, ladet kanonen og sende avgårde en utsøkt rakett som gikk i det lengste hjørnet. Joe Hart kastet seg etter kula, men keeperen var sjanseløs. 1-0 til hjemmelaget i det 4.minutt.

Som i forrige runde mot Watford tok det ikke lang tid før det sto likt. Hjemmelaget var komfortable med ballen på midtbanen, men Jack Cork snappet opp kula og i neste øyeblikk fosset Aaron Lennon langs høyrekanten. Vingen kom seg til feltet og la inn til Chris Wood som hoppet over og ballen trillet til Jeff Hendrick. Midtbanespilleren trengte to forsøk før utligningen fra kort hold var et faktum. 1-1 i det 10.minutt.

Bekymringen bredte seg i Burnley-leiren når Johann Berg Gudmundsson tok seg til baksiden av låret etter en pasning og ble byttet ut med Charlie Taylor kort tid senere. Hjemmelaget fortsatte å ha ballen mye, men klarte ikke å skape de store sjansene.

Andre Schürrle var en trussel, men tyskerens skuddforsøk (22′, 31′, 33′) gikk til side for mål. Det måtte en dødball til og hjemmelaget fikk kampens første hjørnespark i det 35.minutt. Et kort variant fant Tom Cairney på utsiden av feltet som la inn videre til Alexandar Mitrovic. Fra kort hold stussen spissen inn 2-1.

Støvet fikk så vist lagt seg når Fulham kontret etter et godt Burnley-angrep og en nærmest gjentagelse av forrige mål fant sted. Denne gang var det Luciano Vietto som la inn i feltet og nok en gang var Alexandar Mitrovic der med samme avslutning. 3-1 i det 38.minutt.

Det skulle bli målfest på Craven Cottage. I det 40.minutt ble Burnley tildelt sitt første hjørnespark. Charlie Taylor la inn fra flagget og fant Ben Mee som stusset mot James Tarkowski på bakerste stolpe og 3-2. Mee prøvde seg på et fint midtstopper-spiss-mål i det andre tilleggsminutt, men sendte kula over.

Mitrovic jaget en hat-trick etter sidebytte og kom nær å få drømmen sin oppfylt i det 50.minutt, men denne gangen var Joe Hart med på notene. Hendrick (51′) ble mer synlig i Burnley offensive spill, mens Schürrle (54′, 55′) fortsatte å vise fram sine ferdigheter.

The Clarets kviknet til og skapte et par fine muligheter med Hendrick i spissen uten å få hull på byllen. Fulham-forsvaret virket å ha kontroll på Chris Wood, så da fikk de bryne seg på Sam Vokes og Ashley Barnes etter timen. På tross av byttene var Mitrovic (72′) nærmest en scoring.

Tom Cairney pådro seg en smell i duell med Charlie Taylor og ga et forsøk etter behandling, men måtte kaste inn håndkleet etter kort tid. Schürrle (81′, 83′) forsøkte og forsøkte før han til slutt fikk lønn for strevet. Mitrovic sendte avgårde en salve som traff stolpen og rett i føttene på Andre Schürrle, tyskeren fikk tid og rom til å ta fart og sendte ballen i nettet bak Joe Hart. 4-2 i det 84.minutt.

Vokes (84′) og Zambo (87′) prøvde seg på hver sin banehalvdel før fjerdedommeren la til fem tilleggsminutter. Det ble ingen store sjanser fram til fulltid og dermed dro Burnley hjem med sitt andre strake tap i Premier League.

Fulham: Bettinelli, Fosu-Mensah, Odoi, Le Marchand, Bryan (Chambers 72), Seri, McDonald, Cairney (Zambo 78), Schürrle (Sessegnon 89), Mitrovic, Vietto
Innbyttere: Fabricio, Chambers, Christie, Sessegnon, Johansen, Zambo, Kamara
Gult kort: Schürrle 59, Bettinelli 90+1

Burnley: Hart, Lowton, Mee, Tarkowski, Ward (Barnes 66), Lennon, Cork, Westwood, Berg Gudmundsson (Taylor 19), Hendrick, Wood (Vokes 66)
Innbyttere: Heaton, Bardsley, Gibson, Long, Taylor, Barnes, Vokes
Gule kort: Tarkowski 54

Tilskuere: 23438