Franchi blir den 13. forsterkningen

Burnley har hentet et ungt keeper-talent fra selveste Paris St. Germain. 19-årige italieneren signerer en tre års kontrakt med opsjon på et fjerde år.

19-åringen ble hentet til den franske hovedstaden fra Udinese i 2019, men fikk ikke muligheten til å debutere for stjernelaget. For hjemlandet Italia derimot har det vært kamper for både U17 og U20.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er gå glad for å være her. Det er et nytt kapittel for meg og jeg gleder meg til å sette i gang. Jeg ser fram til å møte fansen, mine nye lagkamerater, støtteapparatet og eventyret som venter med Burnley, sa Denis.

Manageren la til;

Vi er veldig glade for å kunne ønske Denis velkommen til laget. Han er en ung og spennende spiller med god erfaring til å være så ung. Han er en italiensk landslagspiller og en del av langtidsprosjektet til klubben.