Frustrerende

Manageren var lettere frustrert etter kampen mot Crystal Palace som endte med tap. Mål i hver omgang signert Wilfred Zaha og Jeff Schlupp, i tillegg til skade på Charlie Taylor. Burnley-sjefen mener det var viktige øyeblikk som gikk i Palace’ favør og som sørget for at formen deres mot Londonerne endte med nok et tap.

Frustrasjon er det rette ordet fordi jeg var ikke alt for skuffet over prestasjonen deres. Vi var ikke like skarpe slik vi har vært i de siste kampene, men klarte uansett å skape noen sjanser.

Foto: BurnleyFC.com

De defensive detaljene i forkant av begge målene var ikke så bra, men de store øyeblikkene i kampen gikk i deres favør og det gikk ikke vår vei. Nick var nok skuffet etter det første målet, men han har vært utmerket den siste tiden og det vil ikke stilles noen spørsmål. Så bommer Woody på en gyllen sjanse, som var et stort øyeblikk i kampen fordi vi bygget på det og presset dem bakover.

Flyten begynte å gå vår vei, men igjen så kommer jeg ikke til å stille spørsmål fordi de han har vært utmerket den siste tiden. De hadde ikke så mange sjanser, men utnyttet dem. De er et godt lag med en sterk borteform, det er kjent. De absorberte kampen og lette etter øyeblikkene på overgangene, og tok sjansene sine. Vi var ikke milevis unna i kampen, men vi gjorde tilstrekkelig og skapte nok sjanser til å få noe ut av kampen. Slik ble det ikke, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com