Frykter for Brady

The Clarets slår ring rundt Robbie Brady, krysser fingre og tær og håper skaden ikke er alvorlig i følge Steven Defour. Sean Dyche håper på det beste, men forventer det verste, samtidig som han trekker fram de positive aspektene fra dagens tap mot Leicester City. 

Foto: BurnleyFC.com

Clarets’ midtbanemotor Steven Defour snakker på vegne av hele garderoben når han ønsker vingen Robbie Brady alt vel etter skaden han pådro seg etter halvtimen mot Leicester City. Robbie Bradys duell mot Harry Maguire endte på verdt tenkelig vis, begge spillerne ble liggende nede og vri seg i smerte, der sistnevnte kom seg, mens Brady måtte av banen på båre. The Clarets mistet mye av sin kreativitet når Brady måtte av banen og klarte aldri å utligne mot the Foxes.

– Han har vært en god form for oss og spesielt de siste kampene, så jeg håper han kommer seg. Han har vært viktig for oss, scoret et viktig mål mot Bournemouth, spilte veldig bra mot Arsenal og gjorde det godt mot Leicester. Så det er veldig uheldig, spesielt for han, forklarte Defour.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener første omgangen var grei, vi fant noen lommer og skapte sjanser, men dessverre scoret Leicester et tidlig mål og det spilte i deres favør. De kunne sitte bakpå og kontre, noe vi måtte være forsiktige med. I annen omgang prøvde å være litt mer direkte og prøvde å påvirke kampen hvor vi hadde noen gode øyeblikk, spesielt med Johann, men ballen spratt ikke riktig for oss idag. Men jeg mener vi er på rett vei, vi må bare fortsette i samme spor så vil poengene komme, avsluttet Defour.

Manager Dyche frykter at kneskaden til Brady kan være av den alvorlige sorten.

Alt jeg kan si er at det viker som mer alvorlig enn mindre alvorlig. Han er innlagt på sykehuset og vi må ha mer informasjon før jeg kan uttale meg ytterligere. Det er et tilbakeslag, fordi Robbie har vært utmerket den siste tiden. Noen av hans leveranser idag var utmerkede og han har funnet seg til rette i laget. Han er en god karakter i gruppen og har bygget på sine prestasjoner. Han startet utrolig bra idag, så det er en smell for han og for oss. Forhåpentligvis vet vi litt mer om ikke lenge, men vi har har møtt på hindre tidligere så vi må tenke gjennom ting på nytt og ta det derfra. 

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er generelt sett fornøyd, spesielt i første omgang der vi var veldig produktive og ganske dominerende. Vi svarte godt på et svakt mål, fra vårt synspunkt og det er ikke lett å slippe unna det spillet vi viste i Premier League. Vi fortsatte å spille, var produktive og burde nok ha fått noe ut av kampen. 

– Det fikk vi ikke til og annen omgang gikk i deres favør. De kastet seg i kampen og de elsker kontringer, men jeg er veldig fornøyd med det fysiske fordi det er strengt tatt den samme gruppen spillere som har spilt tre kamper på seks dager. Deres vilje og ønske til å fortsette hele veien skape sjanser var noe alle kunne se, så jeg er fornøyd med mange ting. Bare ikke resultatet, avsluttet sjefen.