Fun88 ny sponsor

Fun88Burnley FC offentliggjorde idag at det blir en ny sponsoravtale med bettingselskapet Fun88 som også var deres hovedsponsor da de spilte i Premier League sist gang og året etter; 2010-12. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Avtalen med kjøkken-spesialisten Premier Range løp ut etter denne sesongen og det blir en gjenforening med Asias største online spill-side. Avtalen var svært lønnsom for begge parter og the Clarets’ første avtale med et utenlandsk firma. Burnley fortsetter å vokse på det asiatiske markedet, hvor Fun88 er et kjent navn.

– Vårt forhold til Burnley har vokst mye over årene og vi er henrykt over å kunne jobbe i lag med dem igjen. Denne sesongen er vi helt sikre på at klubben kommer til å gjøre underverker for vårt merke og på vegne av Fun88 er vi glade for å kunne støtte klubben så mye vi kan, sa Fun88-direktør Nathan Walker.

– Jeg ønsker å takke Premier Range som vi fortsetter å ha et godt samarbeid med. Denne nye avtalen med Fun88 representerer den største sponsoravtalen i klubbens historie og vi er henrykt over å kunne pleie et så sterkt samarbeid med en så etablert og suksessrik virksomhet på den andre siden av kloden. Det er en enorm milepæl hvor langt klubben har kommet og vi ser fram til å fortsette vårt suksessrike partnerskap, sa Burnleys Lee Hoos.