Oppdatering fra styrerommet

Etter kunngjøringen idag der kampprogrammet ble offentliggjort, nærmer sesongstarten seg nærmere og vi følte at det var på tide å gi supporterne en oppdatering på utviklingen i klubben og våre forberedelser til det neste eventyret i den mest populære og suksessrike fotballligaen i verden.

Med mesteparten av støyen som blir generert av VM ville det bli lett på få inntrykk at resten av fotballen har stoppet opp, men vi forsikrer dere at klubben jobber hele døgnet med å få alle bitene på plass; fra spillere til fasiliteter, for å få alt på plass til sesongstarten.

Vi vet at enhver Clarets-fan kommer til å bære trøya med stolthet i det vi møter noen av de største klubbene i verden og vi jobber hardt med å identifisere de mest passende overgangene som vil være best for klubben i det lange løp. Vi håper å kunne lage overskrifter først når overgangene er i boks og kommer til å gjøre alt vi kan for å utføre det så diskret som mulig og unngå ryktebørsen. Noe som kan være skadelig når man søker og signerer nye spillere.

Hva nøkkel-signeringer angår er vi henrykte over å kunne meddele at vi har inngått en ny og forbedret avtale med Sean Dyche og hans stab og vi takker dem for all deres harde arbeid. Dette er i tillegg til de andre nøkkelsigneringene vi allerede har sikret oss, som inkluderer Kieran Trippier og Danny Lafferty.

Vi kommer til å fortsette å investere i rekrutteringen, det sportslige og speiding, som har blitt veldig viktig for oss de siste årene og forsikrer at vi kommer til å bygge på denne gruppen spillere i fremtiden. John (Banaszkiewicz) traff Greg Dyke under LMA (League Managers Association, finner ingen verdig oversettelse, red.adm)-middagen og han tullet med at Burnley kommer helt klart il å øke antallet engelske talenter i Premier League neste sesong.

Vi er en prosess der vi oppgraderer fasilitetene på Turf Moor som en del av våre Premier League-forpliktelser, noe som også vil levere bedre fasiliteter til fansen. Deler av dette innebærer at stadionen blir mer avskrekkende for bortefansen og vi jobber med ideer som vil hjelpe og generere en god atmosfære og gi laget et løft.

Vi forbedrer også fasilitetene for spillerne og støtteapparatet på Gawthorpe, hvor vi ønsker å utvikle flere baner for våre nåværende og fremtidlige spillere. Vi er spesielt begeistret over at billettsalget har fortsatt i stort volum, med et begrenset antall tilgjengelig. Vi har sterk tro på at vi gir mest verdi på banen i hele landet, spesielt med en så spennende sesong som venter.

Vi vet også at så fort fløyta går 16.august mot Chelsea i vår første kamp, så kommer fansen til å gi full støtte laget og klubben.Vi er stolte av å kunne bli ansett som en lokal klubb, noe som betyr mye for byen og lokalsamfunnet vi er en del av. Vi har fans rundt om i verden, slik mange andre lag, men våre er ekte supportere med røtter i Burnley og bånd til regionen.

Det gir oss et grunnlag til å blomstre og vokse, tiltrekke nye fans i det vi har fremgang gjennom sesongen. Deler av grunnen til at vi gjorde det så bra var at vi var undervurdert av motstanderen og på mange måter ønsker vi å fortsette med det. Vi er en liten klubb, men vi kan lage mye støy og våre hjemme- og bortefans kan utgjøre den store forskjellen i kamper som ser vanskelige ut på papiret.

Styret forstår at kommunikasjonen med fansen er nødvendig så raskt sesongen starter og dette går begge veier. Vi føler at deres tilbakemeldinger og innspill har hjulpet det hvordan vi opererer og vi føler vi kan gjøre mye mer ved å få inn lokal ekspertise, lidenskap og talent. Vi takker dere igjen for deres kontinuerlige støtte og lojalitet. La oss nyte sommeren og se fram til en spennende sesong for klubben, spillerne og fansen.

John Banaszkiewicz and Mike Garlick