Henrykt Dyche om programmet

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche uttrykte sin glede etter at kampprogrammet ble offentliggjort idag. Sjefen røpet også at det er gode muligheter for at forsterkninger blir å se på Turf Moor i nær fremtid, men holdt allikevel – som forventet – kortene tett inntil brystet. 
Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Nyopprykkede Burnley møter to av de store i sesongens tre første kamper og selveste Chelsea kommer på besøk i åpningskampen på Turf Moor. Deretter går turen til Swansea, før Louis van Gaal og hans mannskap kommer på besøk. Dyche er ivrig etter å sparke i gang sesongen og gleder seg til det hele braker løs.

– Det er herlig!, sa sjefen. Premier League har rullet ut den røde løperen for oss og den er velkommen, med de store som kommer til Turf Moor med en gang. Det er herlig for laget, herlig for fansen og hele byen faktisk – det er en velkommen tilbake til Premier League, men på beste vis. 

– Vi ønsker alle å se de beste lagene på Turf Moor, det er tross alt det vi har strebet etter å oppnå, å spille mot de store og de kommer med en gang. Det er klart at høydepunktet er utfordringen, å spille mot klubber av den størrelsen, men det er magien av Premier League og det er det man ønsker. Vi vet at vi kommer til å møte alle på et tidspunkt og vi ser fram til alle, det er sikkert. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

I kulissene pågår det som forventet mye med fokus på rekruttering. Fanen har allerede sett at Kieran Trippier og Danny Lafferty har skrevet under på nye og forlengede kontrakter, mens Duff, Stanislas og O’Neill har fått tilbud om forlengelser. Sjefen er uansett sikker på at overgangsmarkedet vil bli tatt i bruk de kommende ukene og håper å kunne forsterke før sesongoppkjøringen starter tidlig i juli.

– Det er mye som pågår i kulissene og det er et par ting som begynner å bli varme. Det er det vanlige, sommeren er som oftest rolig foruten de store overskriftene når mye gutta med de store pengene er ute og handler. VM kan være en av tingene, men det er ikke for oss å forstå – på hyggeligst mulig vis. Det er et par ting som pågår og vi håper at ting får fortgang de neste par ukene eller ti dagene, avsluttet sjefen.