Lyst til å bidra på Burnley FC Norge?

Ny sesong og nye muligheter! I forbindelse med opprykket til Premier League ønsker Burnley FC Norge å utvide redaksjonen for å øke kvaliteten på innholdet.

penn blyantKort fortalt er det faste artikler; før kamp, kampreferat og intervjuer av manager/spillere både før og etter kamp, samt det som måtte komme ut fra klubbens offisielle hjemmeside og noe fra de lokale mediene. Det er selvfølgelig rom for innspill og mulighet for å sette et eget preg på du måtte ønske å skrive.

Det er verdt å merke seg at siden ikke genererer inntekter, så lønna – vel, den kommer i himmelen.. Vi garanterer en fin erfaring innen journalistikk og selvfølgelig innsikt i livet til Burnley FC, så interessen for fotball bør være der. Videre bør du inneha kompetanse i engelsk over gjennomsnittet da mye av informasjonen som deles ut er opprinnelig på engelsk og krever oversetting.

Høres dette interessant ut, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Bruk linken her eller benytt kontaktskjemaet under «kontakt» i menyen.