Gilchrist til Accrington Stanley

Burnleys unge spiss, Jason Gilchrist skriver under for lokale Accrington Stanley og blir å spille med naboklubben i en måned etter å ha skrevet under en låneavtale.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.comGil

Spissen blir gjenforent med tidligere Claret Shay McCartan som tjener til sitt daglige levebrød for naboklubben. Jason er best husket for sitt minneverdige hat-trick mot Manchester Untied i ungdommens FA cup i 2012.

– Manageren ringte meg og sa at det var en mulighet for meg til å spille for et League Two-lag på lån. Jeg ser fram til muligheten å spille for Accrington og gleder meg til å spille noen kamper, forhåpentligvis få et par mål og noen poeng på tabellen. Det er antageligvis den nærmeste klubben til Burnley, så det er bra for meg for det blir lettere for Burnley å holde et øye med min utvikling.

– Jeg bor i Burnley så det gjør ting lettere også, det er en bra overgang. Jeg dro for å score mål og manageren her er en tidligere spisse så alle råd han gir tar jeg til meg og vet at det blir gode råd, sa Jason.

Accrington spilte uavgjort mot Portsmouth idag lørdag, uten at Gilchrist fikk spilletid.