Fredrik Ulvestad signerer!

Fredrik Ulvestad pressekonferanseBurnley FC melder idag på sine hjemmesider at den norske landslagspilleren Fredrik Ulvestad skriver under en tre-års kontrakt med klubben etter å ha trent med Lancashire-laget i flere uker.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

22-åringen sto uten kontrakt etter å ha takket nei til en forlengelse med Aalesund og benyttet anledningen til å trene med de lilla- og lyseblå, hvor han imponerte såpass at en han ble tilbudt en kontrakt fram til sommeren 2018. Midtbanespilleren kan vise til 106 kamper i tippeligaen med 14 mål på CV’en.

For sin siste klubb, Aalesund, gjorde han det såpass godt at Molde, Roseborg og Vålerenga viste interesse for sørlendingen etter at kontrakten gikk ut. Ubekreftede lag i Tyskland viste også interesse, men selv ønsket spillerne å oppfylle drømmen av å spille i England.

– Jeg er veldig glad og ser fram til å spille for Burnley, jeg er veldig begeistret. Det er en drøm for meg og nå trenger jeg å komme meg i form og være klar til å spille. Det er en annerledes kultur her og jeg kommer fra en sesong-oppkjøring.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– I Norge avsluttes sesongen i november, så det har vært en stud siden jeg har spilt en man, men jeg skal gjøre mitt beste og jobbe hardt for å bli så klare som mulig. England veide hele tiden høyest og det er enhver spillers drøm til å spille i den største ligaen i verden. 

– Burnley er en stor klubb og menneskene her har vært gode mot seg så langt, jeg kom hit forrige måned og nå ser jeg fram til eventyret. 

– Jeg har ambisjoner om å spille for Norge, men jeg vet at jeg må gjøre det bra her og forhåpentligvis går ting bra og jeg kan få flere landslagkamper. For meg er det viktigste å komme meg inn på laget her, jeg vil ha en startplass og det er min viktigste mål, avsluttet midtbanespilleren.