Dyche om Ulvestad-overgang

Sean Dyche pressekonferanseThe Clarets gjorde idag Fredrik Ulvestad til en permanent Burnley-spiller etter at midtbanespillerne imponerte for de lilla- og lyseblå etter noen ukers treningsopphold, men sjefen vil ikke forhaste spilleren til noe.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Manageren forteller at nysigneringen Fredrik Ulvestad ikke kommer til å bli forhastet til Premier League etter at overgangen ble gjort permanent idag. 22-åringen skrev under en tre-års avtale med Lancashire-laget etter å ha imponert Sean Dyche tilstrekkelig på treningsoppholdet.

Midtbanespilleren valgte en overgang til Burnley istedenfor Bundesliga eller en kontraktforlengelse med Aalesund, manager Dyche understreker viktigheten av å tilpasse seg til et høyere nivå.

– Fredrik kom til klubben for å tilbringe tid med oss tidligere i år, vi likte det vi så og han har opparbeidet seg god erfaring fra ligaspill i Norge. Det er en ny utfordring for han, ikke bare på banen, men også i form av kultur. 

– Han har fått en landslagkamp og lærer og blir mer erfaren hele tiden. Vi ser fram til å kunne utvikle og forbedre han ytterligere som midtbanespiller. Det kommer naturlig nok til å være en tilpasningsperiode siden det er et annet nivå. Vi vet hvor tøft Premier League er og han kommer til å bli gitt tid til å tilpasse seg deretter og fortsette sin utvikling, avsluttet Dyche.