Vil ha festning Turf Moor tilbake

Scott Arfield pressekonferanseBurnley tar imot serievinnerne Manchester City til kamp på Turf Moor i en av flere oppgjør mot topplagene. Turf Moor var en festning de færreste klarte å beseire forrige sesong, det er en status de kan opparbeide igjen, mener Scott Arfield. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Manchester Citys stjernegalleri kommer på besøk til øst-Lancashire hvor det aldri er enkelt å spille og midtbanespiller Scott Arfield håper at the Clarets kan gjenskape den festningen som påvirket the Championship forrige sesong og som sikret opprykket.

– Hjemmeformen er veldig viktig for oss, det var den forrige sesong og med fanen bak oss ble det en festning, poengterte Dyche. Ingen ønsket å komme hit og spille mot oss, det trenger vi å få tilbake. Fansen har vært en en annen klasse og vi ønsker å gi dem alle tre poengene, jeg tenker det har vært sagt mye om de kampene vi har hatt nylig, men vi må jo møte dem på ett eller annet tidspunkt og det var det vi meldte oss på forrige sesong. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi har med oss den samme mentaliteten fra forrige sesong, vi vet at det kommer til å bli vanskelig, men vi vet var som bor i oss og i garderoben: kvaliteten vi har og at vi er tekniske. Artig nok så er det nesten lettere å spille mot de store lagene. Vi er klare til alle kampene, men dette er de vi ser fram til ved sesongstart siden vi vil konkurrere mot de beste og vise hva vi kan. 

– Det talentet de har i laget er uten tvil synlig for alle og det at vi slo tilbake med to mål etter å ha ligget under på en stadion som deres forsterker det hele, det tar vi til oss. Det er herlig som spiller å dra til slike steder (Etihad st.) og få en smak på det, når man har fått det – så ønsker man å bli værende. Denne lørdagen kommer til å bli like tøff som å reise til slike steder med den kvaliteten de innehar, men vi må ut og spille vårt eget spill og gjøre vårt beste nok en gang, avsluttet Arfield.