Gode nyheter for Howe & Co

Resultatene på banen har forståelig nok vært et hett snakkeemne den siste tiden og kommer til å forbli det fram til trenden snus og kanskje er nyheten at fire spillere er på bedringens vei den informasjonen som kan gjøre den lille forskjellen.

Foto: BurnleyFC.com

Sjefen fikk ikke mindre enn fire gode nyheter fra legene rundt Austins, Ings’, Patos og Jensens skadeomfang. Charlie Austin måtte som kjent av banen under Leeds-kampen etter å ha landet uskyldig- og stygt på skulderen, Ings og Pato har vært ute siden sesongstarten, mens Jensen har tilbrakt overraskende lang tid på rehabiliteringen som satte han ut av spill flere uker siden.

Vi håper at Pato kan spille reservelagskamp til uken, noe som ville vært en enormt positivt for alle og et stort løft, fortalte sjefen. Danny Ings er tilbake og løper på treningsfeltet, selv om vi antar at januar er det tidligste for Danny – samtidig som det var gode nyheter for Charlie som vi må se an og forsikre oss at skulderen hans er like sterk som den var før vi i det hele tatt vurderer han i laguttaket. Det er vanskelig å si noe tidspunkt, men vi er naturligvis svært lystne på å få han tilbake så fort vi kan, men vi må ta det en dag av gangen, avsluttet manageren.

Som om ikke det var gode nyheter nok er keeper Jensen tilbake i trening og kan være nok en kandidat til en planlagt treningskamp bak lukkede dører neste uke.