Gode nyheter rundt Danny Ings’ skade

Danny Ings ble som sagt skadd ikke lenge siden og både operasjon og et langtidsfravær på opp til seks måneder var forventet. Operasjonen var vellykket og alt ligger til rette for at spissen kan være tilbake allerede innen tre måneder – slike nyheter tas imot med åpne armer på Turf Moor. 

Foto. BurnleyFC.com

Unge Ings har imponert mange med sin allsidighet og ble igjen plassert på sidelinjen da han skadet kneet i the Clarets’ siste oppkjøringskamp. Det var fryktet at 20-åringen skulle være ute mellom tre og seks måneder, men takket være en vellykket operasjon tirsdag kunne manager Howe smile bredt over nyheten han ble overrakt.

– Det var det beste utfallet vi kunne ha fått, bekreftet sjefen. Jeg er sikker på at han startet på en gradvis opptrapping ganske raskt og innen tre måneder kan han være tilbake i aksjon – båndet var ikke så ille som fryktet og kirurgen fikk gjort det som trengtes.

– Det (prosedyren) var ikke så omfattende, noe som også reduserte tidsaspektet og jeg tror det er gode nyheter for alle, ikke bare for Danny, men for oss også. Han så frisk og pigg ut under oppkjøringen, så det å miste han var et slag i ansiktet, men nå ser vi fram til å kunne få han tilbake raskere enn forventet,avsluttet manageren.