Stewart: – Mer i vente

Klubbens nyeste signering; leiesoldaten Cameron Stewart ser fram til å jobbe i lag med Kieran Trippier etter å ha tilbrakt de yngre år på hver sin side av Manchester-siden. 

Foto: BurnleyFC.com

Leiesoldaten ankom fra Hull like før overgangsvinduet stengte, men har en fortid i Manchester United, mens nevnte Trippier (og Mee) kommer begge fra Manchester City. Stewart ankom Turf Moor på lignende premisser som Trippier i sin tid; med et lån som etterhvert ble til en permanent overgang og leiesoldaten ser fram til å jobbe side om side ved den populære høyrebacken Kieran Trippier.

– Jeg kjenner Trips ganske godt, men for det meste gjennom United-City-tingen, sa Stewart. Jeg mener jeg skrev under for United da jeg var rundt 12 og har spilt mot Tripps fra 13-årsalderen opp til 19 og da gikk han hit, mens jeg dro til Hull. Selv da pågikk rivaliseringen og jeg kan ikke si at det har vært rosenrødt hele veien, men jeg vet at han liker seg her og det blir godt å kunne spille side om side ved han. 

21-åringen fikk ikke en gang trene med the Clarets før han ble kastet ut i ulvene og fikk en umiddelbar debut på Turf Moor mot Brighton forrige lørdag. Vingen innrømmer at det var en gledelig overraskelse å spille så raskt, men forteller at det er mer å vente fra han – til tross for et leit 3-1 tap.

– For å være ærlig så forventet jeg ikke å spille, men jeg er takknemlig for å få debuten. Jeg hadde akkurat møtte guttene og ble i det minste kjent med alle – vi kom alle godt overens og jeg mener det er en sterk stall. Det var en tøff start for meg personlig da jeg ikke fikk ballen like mye som jeg håpet på og det var et skuffende resultat, men med landslagspausen så gir det tid til jobbe på et par ting og forhåpentligvis kan vi få tre poeng mot Peterborough, avsluttet vingen.