Grant: – Mentaliteten har vært forskjellen

The Clarets’ neste utfordrer er løvene fra London og keeper Grant føler at lagets mentale styrke kan igjen vise seg å være avgjørende i kampen om tre nye poeng. 

Foto: BurnleyFC.com

Keeper Grant håper å kunne sikre the Clarets deres fjerde kamp uten baklengs av fem mulige og minke gapet til Play-Off plassene i sesongens andre halvdel.

– Forskjellen den siste tiden har vært mentaliteten, bekreftet Grant. Fokuset har blitt mer balansert og guttene er veldig klare til å vise det som kreves av dem, vi er bestemte, forsvarer med stolthet og jeg føler vi gjør det bra.

– Vi ble drillet med det etter at nye ledelsen kom inn og guttene har tatt til seg alt veldig bra, vi har blitt gitt rikelig med informasjon både på og utenfor banen, noe som har hjulpet oss å forstå rollene våre mye klarere. 

Sist gang the Clarets var i London ble det en knepen seier takket være Jay Rodriguez’ kjempeskudd. Den gang var den varmeste oktoberdagen i balløyas historie, men blir litt annerledes imorgen i det flere kamper har stått i fare for å bli avlyst grunnet det kalde været.

– Vi scoret et flott sist gang og det var et herlig resultat, men vi måtte kjempe hardt og gjøre oss fortjent til å vinne uten baklengs – noe vi håper å kunne gjenta imorgen. Millwall har overrasket flere denne sesongen, men ser man på kvaliteten de har i laget er det ingen overraskelse at de har gjort det så bra, avsluttet sisteskansen.