Neste: Millwall

Millwall fcthe denBurnley reiser til hovedstaden og møter tøff motstand i Kenny Jacketts løver som er plassert like utenfor Play-Off; 7.plass, men manageren som tidligere Millwall spiller vet hvordan man skal temme løvene.

Dyche kan som spiller og manager vise til en uavgjort og ti seire etter å ha forlatt the Den og hyggeligere blir det vel vitende at både Pato og McCann er klare til kamp igjen.

Leiesoldat fra Derby, Nathan Tyson er klar til å gå rett inn i førstelaget til løvene som må klare seg uten vingene Scott Malone og Liam Feeney (begge mindre skader). The Clarets derimot blir styrket av Martin «Pato» Patersons og Chris McCanns retur, men må fortsatt belage seg på noen kamper til uten forsvarer Ben Mee og toppscorer Charlie Austin.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Kamphanene har møttes 56 ganger i løpet av de siste 82 årene og begge står med 19 seire og 18 har endt med poengdeling. Løvene har unngått å tape de siste fem av seks oppgjørene, mens Burnley jakter nok en seier på the New Den hvor Jay Rodriguez scoret i oktober 2011 det eneste målet.

Millwall ligger like utenfor Play-Off og mangler to poeng, men har også en svak form å vise til med kun to seire på åtte av de siste ligakampene og kan vise til en sterk hjemmeform med 3-1-1 på de fem siste der halvparten av lagets mål har kommet på hjemmebane. The Clarets startet det nye året ved å vinne deres to kamper – uten baklengs – og jager deres tredje strake seier i det nye året.

Kampen spilles på the Den, lørdag 19.januar kl 16:00

Tidligere møter:
29.sept 2012 Burnley 2-2 Millwall
02.okt 2011 Burnley 1-3 Millwall
01.okt 2010 Millwall 0-1 Burnley
12.mar 2010 Burnley 0-3 Millwall
02.okt 2009 Millwall 1-1 Burnley