Grant om Saints-tapet

Lee Grant forlot St. Mary’s Stadium frustrert, i likhet med resten av troppen etter at de ikke klarte å utfordre opprykkskandidatene Southampton tilstrekkelig. Riktignok har the Clarets sjansen til å rette opp blemmen førstkommende tirsdag. 

Foto: saintsfc.co.uk

Grant hadde en av sine bedre kamper mot the Saints, der hans individuelle prestasjoner med flere nøkkelredninger sørget for at the Clarets kun slapp inn to mål – i en kamp som fort kunne ha endt med et styggere tall.

Med seieren i lommen, satte hjemmelaget press på West Ham i forkant av toppoppgjøret i midtuken, men burvokteren innrømmer at det uansett var skuffende å tape etter at de hadde vunnet de siste seks av syv oppgjør i forkant av Southampton-kampen.

Det hadde vært fint å kunne sammenligne seg mot de beste lagene i serien og de er helt klart en av de lagene, sa Grant. Men vi rettferdiggjorde ikke oss selv egentlig, noe som er synd fordi vi har ikke spilt slik de siste åtte-ti ukene og jeg føler at vi møtte en av de beste lagene i ligaen, et lag som også spilte eksepsjonelt bra.

– Legg til en dårlig start fra vår side og man fikk det resultatet vi fikk, men vi har spilt utrolig bra den de siste ukene og startet lyst i annen omgang, men ikke på nivå og standarden vi har satt oss. Det var et helhjertet forsøk, men fortsatt ikke godt nok – spesielt mot et lag som gjør det så bra. 

– Vi har sjanse å rette det opp på tirsdag og ser fram til å gjøre det, det er en stor kamp for oss og en vi ønsker å hente hjem tre poeng, avsluttet sisteskansen.