Gray skal ingen steder

Stuart Gray har bekreftet at han blir på Turf Moor fremover, som en del av trenergruppen. Gray som vikarierte i fire kamper etter Brian Laws avskjed har gjort en god jobb, noe som har blitt lagt merke til, blant annet to sterke 4-2 seire og lagets første kamp uten baklengsmål på 14 kamper.

Selv om en ny manager er så å si klar for Burnley, har Stuart Gray fått bekreftet at han vil bli en del av staben på Turf Moor. 37-årige Gray Stuart ble hentet av Laws på denne tid et år siden som en del av trenerapparatet, og det er godt å vite at den tidligere forsvareren fortsatt blir med klubben.

– Styreformannen informerte meg igår at han kommer til å gjennomføre ansettelsen veldig snart, så fort alt er gjennomført og at Eddie (Howe) er veldig lysten på at jeg skal bli i klubben, så jeg skal ha en dialog med han snart. Jeg har ikke hatt noen samtaler enda, men jeg ser for meg at min rolle ville være å gå tilbake som førstelags trener, uttalte Gray.

Både Howe og assistent Jason Tindall ble begge observert på Turf Moor under lørdagens kamp, der Burnley kjempet seg til en poengdeling i en jevn og hardtkjempende kamp mot Neil Warnocks serieledere, QPR. Gray som kjenner Howe fra deres tid sammen i Southampton og Bournemouth, la til:

Hvis Eddie er den som blir ansatt, arver han en utrolig talentfull spillerstall og en god lagånd i en god fotballklubb, betrygger Gray, la oss håpe at han får til sitt og kan gjøre et inntrykk snarest mulig, guttene ga og satset mye idag og jeg tror han så det fra deres ståsted. Jeg vil uansett fortelle han at vi er bedre enn så med ballen, fordi vi kan være mer kreative enn så.

– Jeg har virkelig nytt tiden som vikar og jeg tror jeg har hatt en ansvar fra spillerne, jeg kan ikke annet enn takke dem fordi deres innsats har vært fantastisk. Jeg er bare litt skuffet for at kampen ikke endte 1-0, men det viktigste er at vi holdt nullen, noe laget kan ta til seg, for det har vært en stund siden sist. Det var litt skuffende at vi ikke fikk til like mye med ballen som vi kunne ha gjort.

– QPR gjorde en god jobb med å holde Tyrone Mears og Chris Eagles i tøylene på høyrekanten. All ære til dem, det er derfor de topper ligaen. Det eneste som overasker meg er at med alle de kreative spillerne vi har, at vi ikke klarte å score mål, avsluttet Gray.