Uavgjort mot serielederen

(Burnley 0-0 QPR): Det var en jevn kamp med en rettferdig poengdeling på Turf Moor hvor både fremtidlige og tidligere managere var tilstede. Blant de få positive tingene som kan trekkes frem er at Burnley fikk sin første kamp uten baklengs siden oktober i fjor.

Claret-fansen fikk en god start på kampen, da tidligere helt- og manager, Jimmy Adamson var på tribunene for første gang på 35 år. Ikke bare det, så var også kommende manager Eddie Howe og hans assistent Jason Tindall å se på Turf Moor.

Det var QPR som åpnet best og hadde flest sjanser i begynnelsen med Derry og Rangers-playmaker Taarabt som skapte problemer for det lilla- og lyseblå forsvaret. Hjemmelagets første sjanse kom nesten etter kvarteret på frispark av Mears, men det var fortsatt gjestene som hadde best kontroll på kampen. Først midtveis i omgangen begynte Burnley å komme seg inn i kampen; Rodriguez, Eagles og Elliott skapte alle sjanser før pause, men lagene gikk målløse i garderoben.

Etter sidebytte var det gjestenes Taarabt som fikk den første sjansen, men playmakerens frispark fløy over Grant i Burnley-buret. Burnley brukte ikke like lang tid på å skape sjanser som i forrige omgang, kvarteret uti satte fansen igang sine oppmuntrende sanger og heia-rop som motiverte Cork og Alexander til å spille fri Rodriguez langs høyre, men unge Jays skudd fra seks meter reddes av Kenny.

Kampen roet seg gradvis, noen bytter ble tatt, kort gitt og det endte med poengdeling på Turf Moor, lagenes andre poengdeling denne sesongen, sist gang lagene møttes var 30.oktober og kampen endte 1-1.

Burnley: Grant, Fox, Duff, Carlisle, Mears, Alexander (Edgar 87), Cork, Elliott, Eagles, Rodriguez, Iwelumo (Thompson).
Innbyttere: McDonald, Wallace, Easton, Bikey, Jensen
Gule kort: Duff 35, Thompson 83, Cork 90

QPR: Kenny, Orr, Hill, Derry, Taraabt, Faurlin (Clarke 82), Gorkss, Connolly, Hulse (Helguson 81), Smith, Vaaganmoen.
Innbyttere: Hall, Cook, Borrowdale, German, Cerny.
Gule kort: Faurlin 23, Orr 30

Dommer: Mike Jones
Tilskuere: 14.819