Gray om sitt første hat-trick

Andre Gray pressekonferanseToppscorer Andre Gray var ikke overraskende en strålende fornøyd mann etter å ha scoret sitt første hat-trick i Football League og var en sterk bidragsyter til the Clarets’ andre 4-0-seier på rad. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen satte inn to mål før pause og sikret sitt etterlengtede hat-trick i det 78.minutt etter en utsøkt levering av Matt Lowton. Gray har hatt noen muligheter denne sesongen til å score hat-trick, uten at fotballgudene tillot det, men nå er spissen lettet og meget fornøyd.

– Jeg var nære rundt tre ganger denne sesongen, uten å få det til, men denne gangen klarte jeg det!, sa Gray. Det var en lettelse for å være ærlig og jeg var glad for å kunne dra i land seieren ved 3-0 og to mål, men det var herlig å score et tredje.

– Vi vet hva vi er i stand til og på lørdag så mener jeg vi var det bedre laget fram til Hull scoret.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er slik the Championship er og ofte er det tilfellet hvem som scorer det første målet. De fikk det første målet og jeg bommet på en sjanse, mens de sparket videre. Jeg mener at jeg foretrekker å være hvor vi er nå, enn å være på toppen – det høres kanskje litt dumt ut, men alle ser på Derby og Middlesbrough.

– Man så forrige sesong når Watford ikke var så synlige, men rykket opp ganske komfortabelt. Vi kommer til å fortsette å kjempe og se hva som skjer mot slutten av sesongen. Vi har noen store spillere som gjør at forventningene øker, men vi vet hva som bor i oss og vi trenger å heve oss til det presset.

– Det vil vi klare meg litt flaks og personlig er målet mitt å score i samtlige kamper for det er det en spiss trenger å gjøre. Jeg kommer til å prøve, men hvis jeg holder meg på 15 mål og vi rykker opp, så er det det viktigste, avsluttet Gray.