Henrykt Dyche hyller the Clarets

seam dyche presseManager Dyche hyller laget etter deres svar på tiltale etter at the Clarets nok en gang valset over sin motstander på Turf Moor og for annen kamp på rad var det seirende laget med en solid 4-0-seier. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sjefen gjorde tre endringer i lagoppstillingen der David Jones overtok for skadde Dean Marney, mens Michael Kightly erstattet George Boyd. Veteranen Michael Duff fikk en velfortjent pause, noe som banet vei for Stephen Ward og plasserte Ben Mee som midtstopper. Samtlige av spillerne briljerte på Turf Moor i en kamp der Andre Gray sikret sitt første hat-trick.

– Mye har hendt dette kalenderåret, sa sjefen. Det er en enorm vekst i klubben sett fra et større perspektiv, mens i det kortsiktige bildet er det som jeg hele tiden har sagt, små marginer.

– Her forleden mot Hull, så mente Steve Bruce at den første spilleren som scoret kostet han £8m, mens den andre £10m. Noen ganger er det forskjellen og denne gang viste vi en aldeles utmerket prestasjon på hjemmebane. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg tror fansen likte energien, målene, troen og alle de varemerkene vi liker å tro at Burnley representerer. Spillets kvalitet var utmerket og det er seks poeng på tre kamper og to poeng per kamp. En kan bare be laget om å levere på slikt nivå i løpet av en sesong hvis du holder deg i toppen og vet at du har hatt en god sesong. 

– George (Boyd) har hatt litt ubehag med ryggen over en periode nå og to kamper på tre dager påvirket situasjonen. Dean har slitt litt med låret og med hans ferd tilbake fra skade, var det for mye å risikere han, mens Michael bare fortsetter og fortsetter – to kamper på tre dager var litt for mye og det forklarte jeg for han. Det var i det hele tatt gode tegn fra hele laget. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Guttene som kom inn idag har ventet på sjansen sin og de – og jeg – var stolte over deres innsats, selv om de ikke er i laget. De trener utrolig bra og på slike dager så får man lønn for strevet. 

– Det var en veldig bra respons fra Andre fordi jeg følte han var litt stille mot Hull og han fikk det ikke helt til. Denne gang var han elektrisk og avslutningene var utsøkte, jeg må også si at Sam Vokes var utmerket idag og det samme var mange andre spillere, avsluttet sjefen.