Gudmundsson signerer for the Clarets!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Johann Berg Gudmundsson er Burnleys første signering for the Clarets denne sesongen etter at klubben ble enig med Charlton om en overgangssum. Islendingen tilhørte det imponerende EM-laget som blant annet slo ut England under sommerens store turnering.

Vingen ble enig med Lancashire-klubben om en tre-års avtale som binder han til klubben til 2019, med opsjon på et ytterligere år. 25-åringen imponerte for et skadeskudd Charlton-lag forrige sesong med 11 målgivende.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Det er fantastisk her, det er en klubb som har vist stor interesse for meg og jeg glad for å kunne komme til Burnley. Forrige sesong var bra for meg personlig, men dessverre ikke for Charlton, samtidig som vi hadde et godt mesterskap med Island.

Det føles som en familieklubb og det er et godt samhold. Atmosfæren rundt klubben er fantastisk og når vi spilte mot hverandre forrige sesong så jeg hvor gode de var, jeg ville helt klart bli en del av dette, sa Gudmundsson.

– Vi føler Johann er en kvalitetsspiller vi så forrige sesong når vi spilte mot Charlton som hadde en vanskelig periode og vi likte de kvalitetene vi så. Det hjelper å se en spiller i EM med det selskapet han hadde og han var en vi alle var enige om at ville være et godt tilskudd og vi ser fram til å jobbe med han, la manager Dyche til.

– Lagånden på Island-laget virker å være likt som her hvor alle jobber for hverandre og det er en sammensatt gruppe. Det er det fotball dreier seg om, det er en lagsport og alle jobber hardt for hverandre her. Jeg fikk spille i store kamper i Europa League og med Island, så det hjelper når jeg for første gang skal spille i Premier League, avsluttet Johann.