Hannes Delcroix blir den tiende signeringen

Burnley forsterker de bakre rekker og henter 24-årige Hannes Delcroix fra Anderlecht.

Midtstopperen skriver under en treårs-kontrakt med the Clarets og gjenforenes med sin tidligere manager Kompany.

Jeg hørte om interessen på mandag eller tirsdag forrige uke. Det hele har gått veldig raskt. Jeg fikk en telefon fra Vinny og på lørdag var jeg på flyet, så det gikk fort. Det har vært noen hektiske dager, men jeg er veldig glad for å være her.

Premier League er en annen utfordring, alle vet det. Det er den beste ligaen i verden for øyeblikket. For meg er dette en stor mulighet å kunne spille her med et herlig lag. Det var ikke vanskelig å velge når jeg fikk muligheten, sa Hannes.

Delcroix har røtter fra Haiti, men flyttet til Belgia som toåring og var innom Antwerp og Roosendaal før det ble Anderlecht ungdoms akademi i 2013.