Håpefull Howe om overgangsmarkedet

Foto: burnleyfootballclub.com

Sjefen jobber hardt bak kulissene og håper at det arbeidet vil høste frukter i jakten på forsterkninger, selv om 33-åringen fortsatt har til gode å hente sin første spiller denne sommeren.

Med sesongoppkjøringen som starter i løpet av et par uker, har manageren som mål å ha det meste på plass innen den tid – noe som også  innebærer å sikre seg midtbanespiller Chris McCanns underskrift, som står uten kontrakt denne sommeren og sikre seg Chelseas Jack Cork tjenester for fremtiden.

Begge anses som det kommende store hjertet av Burnleys midtbane og er svært ønsket på Turf Moor, både av ledelsen og fansen. Jack Cork på sin side er ikke bare ettertraktet på Turf Moor, men også flere andre klubber har øynet 21-åringen etter hans kjempesesong på Turf Moor.

foto: burnleyfootballclub.com
Foto: Burnley Express

Vi er i samtaler med Chris og er håpefulle at vi kan komme til en positiv løsning – vi er meget lysne på å beholde han, han er en stor del av våre fremtidsplaner, forklarte Howe. Jack er og spiller med England (U-21) for øyeblikket, men vi snakker med han, hans representant og Chelsea, så vi må bare avvente og se hva som skjer.

– Fokuset er på signeringene og spillere, noe som også har vært tilfellet denne sommeren. Vi er på utkikk etter spillere, identifiserte flere av dem en stund siden og det gjenstår å komme til enighet med dem. Det har vært en stille sommer i form av overganger hvor de fleste lag har sett seg rundt, men jeg er sikker på at så fort en starter så vil alt falle på plass.

– Jeg tror penger er vanskelig å få tak i for de fleste klubbene på grunn av lavkonjuktur og jeg tror at det er mye venting på gang. Jeg tror også det kommer til å være mye aktivitet, men at det ikke kommer til å starte før mot slutten av juni, det er ikke ideelt fordi en ønsker å ha laget klart før man begynner å sparke ball, men så går ikke fotball alltid etter planen heller. Vi er håpefulle at vi kan få et lag som vi føler vil være konkurransedyktige og kan gjøre det bra. Tiden vil vise, avsluttet manageren som enn så lenge kun har hentet forsterkninger innen trenerstaben.