Managerens reaksjon på terminlisten

Eddie Howe håper at laget hans kan få en god start på den kommende sesongen etter å ha blitt presentert med terminlisten idag. Watford kommer på besøk og vil tilby god konkurranse mot et «nytt» Burnley-lag, lørdag 6.august.

Jeg er glad over at vår første kamp blir en hjemmekamp, det er alltid en bra ting, forklarte sjefen. De er alle vanskelige oppgjør på papiret, men mine øyne er på den første kampen og det er en jeg føler man kan se fram til. Den første kampen er den viktigste fordi vi ønsker en god start på sesongen, så det ser vi fram til.

Kort tid etter at terminlisten kom ut, kom følgelig også den første endringen; Birmingham City. The Blues-kampen måtte utsettes grunnet deres forpliktelser i Europa League, men tre av de fire første kampene kommer til å være på Turf Moor for Burnley, inkludert Burton Albion i Carling cupens første runde.

– Det av cup-kampen spilles på hjemmebane var positivt og så fort kampprogrammet kom ut, begynner man å glede seg. Vi håper på en god start og det kommer til å være vårt fokus.