Hat-trick-Austin ønsker god avslutning på sesongen

Tre-målsscorer fra Portsmouth-kampen, Charlie Austin håper at hans første hat-trick i karrieren kan gi the Clarets den gnisten de trenger for å avslutte sesongen sterkt. 

Foto: BurnleyFC.com

Austin kom inn i på banen like før timen spilt og brukte litt over 20 minutter til å nette tre ganger i det endte å bli en målfest for the Clarets. Etter en fenomenal avslutning på kampen der to av Austins mål kom på overtid og i løpet av to minutter, kunne spissen konstatere at han hadde scoret gode 51 mål på 108 kamper

Jeg har scoret to mål i samme kamp tidligere, men jeg er henrykt over å få karrierens første hat-trick, sa Austin som med det sitter med 14 mål denne sesongen. Jeg hadde ikke scoret på en stund, så jeg er veldig glad for å få tre idag og håper å kunne ta det inn i tirsdagens kamp.

– Det var en veldig viktig seier for oss idag og etter å ha tatt ledelsen i første omgang, burde vi kanskje ha forsvart oss bedre, men i annen omgang var vi ustoppelige.

– Med åtte kamper igjen tenker nok mange at det ikke er noe å spille for, men det er det. Vi ønsker å avslutte sesongen uten tap resten av sesongen, for så å ta det inn i neste sesong.

Austin benyttet også anledningen til å hylle Ings etter at 19-åringen storspilte for the Clarets og fikk et etterlengtet mål.

– Jeg og Danny står hverandre nær, så jeg var henrykt på hans vegne! Han har vist noen utrolige prestasjoner helt siden han kom inn i varmen og jeg sa til han idag at håpet han ville score idag, noe han gjorde med en flott heading, avsluttet hat-trick helten Austin.