Heaton forlenger!

Burnley melder idag at klubbens sisteskanse Tom Heaton forlenger med Turf Moor-klubben og har skrevet under en avtale som binder han til Lancashire-klubben til sommeren 2018. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

29-åringen imponerte mellom stengene i sin debut-sesong i Premier League med the Clarets og var følgelig ryktet bort etter at Burnleys skjebne ble sikret med nedrykket. Heatons prestasjoner gikk ikke forbi hen og 29-åringen ble kalt inn på landslaget

– Jeg er veldig fornøyd siden jeg har hatt to herlige år her så langt og jeg har virkelig likt å spille for denne klubben. Det er nok en tre-års avtale og dette har vært som et hjem for meg, noe som har bidratt til mine prestasjoner så jeg ønsker ikke å hvile på laurbærene og fortsette å presse meg selv til å forbedres.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg elsker å spille for manageren og jobbe med staben, spesielt med keeper-trener Billy Mercer som jeg føler har forbedret meg og jeg ser fram til tidene som venter. Det føles som om jeg blir bedre hele tiden og det er vitalt for meg og jeg ønsker å fortsette med det. 

– Vi var skuffet over å rykke med, men måten vi gikk fremover og med det vi fikk med oss så kan vi ta det med inn i denne sesongen og presse for en umiddelbar retur til Premier League. Jeg ser tilbake på de to siste årene og det viktige for meg er at jeg føler det er mer i vente. 

– Jeg fikk en smak på Premier League i fjor og det gir en hunger til å komme tilbake, noe jeg ønsker å gjøre med Burnley FC. Det er vitalt at jeg spiller hver uke som jeg hadde i mine tidligere dager hvor jeg var på lån. Det var et bra fundament i Manchester United, men det ble frustrerende når jeg ikke fikk spille og jeg tok en avgjørelse tidlig i karrieren å alltid prøve å spille. Det er det jeg har gjort gjennom tiden og det er viktig at jeg blir her og ser fremover, avsluttet keeperen.