Jelle Vossen hentes til Turf Moor

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley FC henter belgiske Jelle Vossen fra belgiske Pro League-laget Koninklijke Racing Club Genk. 26-åringen skriver under en tre års kontrakt med Lancashire-klubben for en ubekreftet overgangssum.

Den belgiske landslagsspilleren har tilbrakt hele sin karriere med Genk og kan vise til solide 105 mål på 244 kamper. Det har blitt noen låneopphold på spilleren og «magikeren» som han også kalles kan vise til både liga- og cupgull, samt et solid antall landslagkamper – fra U15 og oppover til seniorlaget hvor han fikk sin debut i 2009.

På den britiske halvøy er han kanskje best kjent for å ha spilt for Middlesbrough forrige sesong hvor han tilbrakte en sesong som resulterte i 40 kamper og ni mål.

Det er et godt steg videre i karrieren min, sa Vossen. Jeg tilbrakte forrige sesong i Championship med Middlesbrough så jeg kjenner ligaen. Dette er det neste steget og jeg føler jeg har de samme ambisjonene som klubben, så det er en god blanding og jeg gleder meg til sesongen sparkes i gang. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Alle kjenner denne klubben og for meg var det veldig viktig å kjenne til manageren ideer og klubben. De deler mine ambisjoner og det er å komme seg til Premier League så raskt som mulig, man kan se det at alle her vil tilbake til Premier League, men vi må ta det et steg av gangen. 

– Jeg er antageligvis en nummer ni og et halvt, jeg er ingen dyp spiss eller nummer ti, men noe imellom. Jeg elsker å spille bak spissen, bevege meg mye og score noen mål i tillegg. Jeg ønsker ikke å bli sammenlignet med noen spillere, kun gjøre mitt og tror ikke det er bra å være sammenlignet med Danny Ings. Vi har begge våre kvaliteter og jeg ser fram til å vise hva som bor i meg og ønsker å være en del av dette laget, avsluttet spissen.