Heaton om Forest-kampen

Tom Heaton pressekonferanseThe Clarets’ sisteskanse har imponert i sin første sesong i den lille- og lyseblå trøya og har sin andel ære for at Lancashire-laget er der de er på tabellen, selv mener keeperen at motivasjonen er nøkkelen til suksess.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

I forkant av storkampen mot tungtsatsende Nottingham Forest, forteller keeper Heaton at motivasjonen innad i laget er på topp, noe som synes på gressmatten. Opprykkskandidatene Forest anført av Billy Davies ankommer Turf Moor og fire poeng bak Burnley som ligger på andre plass. Keeperen forteller at selv om det er et stort ønske om å vinne, så må konsentrasjonen opprettholdes da det er flere storkamper som venter.

Jeg tror at en av de temaene som er i klubben nå er den som har tatt oss dit vi er. Det har vært fokus på det som er direkte foran oss som det starter med Nottingham Forest på lørdag og hvis vi tilnærmer oss kampen på samme måte vi har gjort gjennom hele sesongen, vil det gi oss en god sjanse til å vinne kampen. Ingenting er garantert i fotball, men dersom vi fortsetter i samme spor som vi har gjort denne sesongen vil resultatene komme.

Vi har hatt en god form på eget gress og de har en god formkurve uten tap. De er en stor klubb med en stor stall, men vi vet hvordan de er og det som en stor klubb med et veldig godt lag. Vi kommer helt klart til å satse på tre poeng og det er slik vi tilnærmer oss, en annen ting denne sesongen er det faktum at vi har klart å opprettholde flyten og forståelsen i laget, inklusive de guttene som ikke har fått så mye spilletid som de gjerne skulle ønske.

Motivasjonen vår har helt klart vært stor denne sesongen. Vi forbereder oss til kampene med rett holdning og ser fram til å fortsette slik fremover også, sa Heaton.