Sjefen håper på mer støtte fra fansen

Sean Dyche pressekonferanseSjefen har tidligere uttrykt begistring over fansens støtte under kampene og føler at tribunene vil ha enda større betydning de kommende kampene, som er mot vanskelige lag.

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

De lilla- og lyseblå tar imot Nottingham Forest på lørdag og uken etter er det Derby som vertes, før de tar turen borti gata til erkerivalene Blackburn. Men det stopper ikke der; Leeds, Leicester og lokale Wigan kommer også på besøk innen sesongen er over. Sjefen insisterer på at støtten fra fansen kan utgjøre forskjellen i det the Clarets prøver å utvide sin ubeseirede rekke ytterligere. Samtidig som det er et stadig synligere bånd mellom spillerne, staben og fansen som har bidratt stort til en spennende sesong.

Vi prøver å forbedre det vi gjør og prøver å oppnå som gruppe i klubben, sa Dyche. Vi vil ta det videre og fansen kan spille en stor rolle i det. Jeg har blitt fortalt at vi er det sjette beste laget på bortebane i serien, som er utrolig for en klubb av vår størrelse. Det er en oppnåelse i seg selv fra fansen og jeg er sikker på at vi komer til å se mer av dem på Turf Moor, spesielt med de store kampene som venter. Vi har gjort det til et vanskelig sted å spille for motstanderen, vi ønsker å fortsette med fansen bak oss – slik de har gjort gjennom hele sesongen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg nevnte det på min første dag at jeg følte det var et bånd. Fansen forstår seg å og tror på spillerne, som er fantastisk og noe vi vil bygge på – man kan forsøke på vinne, noe vi gjør og det setter lista for fansen. Har du på deg Burnley-trøya, viser man ekte energi og ønske om å vinne en fotballkamp og derfra kommer kvaliteten på prestasjonen og målene som legger opp til at en kan vinne den kampen – forhåpentlgivis.

Det blir et møte mellom to gode lag som går for poengene, som prøver å komme seg dit de kan. Det har vært en overraskelse at Forest ikke er høyere enn det de er, når man ser på laget og ressursene de har – spesielt etter sommeren, selv om de fortsatt er i en god posisjon. De har hatt et par skader på nøkkelspillere som Kelvin Wilson og Jack Hobbs som sto over mot Leicester på onsdag, samme med Henri Lansbury, men de har Danny Collins, Greg Halford, (Gonzalo) Jara, Andy Reid, Jamie Macki – alle med Premier League-erfaring.

– De har hentet Jamie Paterson fra Walsall som er en veldig god spiller og jeg snakket med Dean Smith (Walsall-manager), men kunne ikke konkurrer finansielt. Fra mitt ståsted gjelder det å tro på det en gjør og en god kombinasjon av en god stab og spillere, talent og lagmoral, avslutte sjefen.