Heaton: – Tøff kveld

Tom Heaton sto for flere kjemperedninger mot Liverpool på Anfield og keeperen var en stor bidragsyter til at the Clarets kun slapp inn to mål. Keeperen var som resten av laget noe skuffet, men realistisk ettersom motstanderen var den beste de hadde møtt siden åpningskampen mot Chelsea. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Mål av Jordan Henderson og Daniel Sturridge i hver sin omgang var forskjellen i en underholdende kamp. Liverpool står dermed med tolv kamper uten tap på bekostning av the Clarets. Keeper Tom Heaton følte at motstanderen de møtte var den beste siden åpningskampen mot Chelsea.

– De var utmerket og det var en tøff kveld, de gjorde seg veldig vanskelig å spille mot, sa Tom. Vi holdt dem unna slik vi alltid prøver å gjøre, men det var ikke vår kveld. Jeg er vanligvis ikke så opptatt, noe som sier litt om guttene og hvordan vi har forsvart oss denne sesongen, men jeg fikk oppleve litt mer action og gjorde flere redninger i denne kampen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vi er naturligvis litt skuffet over å ikke ha påvirket kampen mer i annen omgang. Første redningen tidlig i kampen kom ganske raskt, noe vi forventet egentlig og derfra fortsatte det egentlig. De fant mye plass og bevegelsen deres er utmerket, men jeg føler vi forsvarte oss godt og holdt stand til 1-0. Man har alltid en sjanse da, men deres andre mål i annen omgang drepte kampen litt. 

– Jeg tenker at siden dette er den beste motstanderen vi har møtt siden Chelsea på åpningsdagen så var det en kamp der det gjaldt å ha ballbesittelse for dem etter at de økte ledelsen. De er et topplag med toppspillere og på dette nivået så vil vi være fremadstormende, så vi kommer til å lære fra det og bli bedre av erfaringen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi er litt kjølvannet av å være i den rette sammensetningen og det er noen herlige kamper som venter. Vi ser fram til dem og håper å ta poeng fra dem. Det er uten tvil ikke mangel på tro og motivasjon til å holde seg i ligaen.

– Jeg gleder meg til Manchester City og det er nok en spennende Premier League-kamp med og for en herlig tid det ville være å vinne, avsluttet Burnley-keeperen.