Trippier ser fremover

Kieran Trippier pressekonferanseEtter å ha gått på nok et bortetap denne sesongen, forteller forsvarer Kieran Trippier at de lilla- og lyseblå ser fram til å fortsette og utfordre lagene de møter i kampen om livsviktige poeng. Neste utfordrer blir hans tidligere arbeidsgiver Manchester City som kommer på besøk til Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley forble i bunnstriden etter å ha tapt for Liverpool på onsdag, men med to kamper igjen av sesongen føler høyrebacken at det blir en spennende sesongavslutning. Først ute er hans tidligere arbeidsgiver Manchester City som kommer til Turf Moor neste lørdag.

– Det var en tøff kamp på onsdag, poengterte Trippier. Vi var defensivt organisert og angrep etterhvert som kampen utartet seg. Vi fikk et slag i ansiktet av målet i første omgang, jeg følte vi presset bra og skapte dem problemer i annen omgang, men det var dessverre ikke nok så vi kommer til å se på det igjen, gå videre og være klare for den neste. 

City kommer til å bli nok en tøff utfordrer og enhver kamp i denne ligaen er tøff, men vi kjempet så hardt i fjor til å kunne være i Premier League og dette er hvor vi ønsker å være. Vi lå under 2-0 i annen omgang på deres gress (Etihad) tidligere i sesongen, men kjempet oss tilbake og kom ut av det med et herlig resultat noe vi håper å gjenta.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg har dett fram til samtlige kamper vi har spilt denne sesongen, fordi det er her vi ønsker å spille. Det er to store kamper igjen, men vi tar dem en av gangen og vi kommer til å gjøre det samme ut sesongen. Vi har alle tro på hverandre og stemningen vår har ikke endret seg siden forrige sesong, det har vært slik hele veien. 

– Det har selvfølgelig vært tøft for oss til tider som man kan forvente, men dette er hvor vi ønsker å være; spille mot disse lagene og deres spillere på ukentlig basis. Vi gir alt i hver kamp og kommer oss innpå samtlige spillere, uavhengig om han starter eller kommer inn. Vi har friheten til å smile og prøver å få resultater, konstaterte Trippier.