Heaton: – Ingen panikk

Tom Heaton pressekonferanseBurnleys hjemmeform denne sesongen fikk en ripe i lakken etter at de tapte for serieleder Leicester City i forrige runde, men førstekeeper Tom Heaton insisterer at det ikke er noen undergang og dysterhet i det Lancashire-lager reiser til Watford med skader på nøkkelspillerne.

Foto: @FordyFourEyes via Twitter
Foto: @FordyFourEyes via Twitter

Keeperen betrygget alle og forsikrer at spillerne hentet seg ganske raskt etter skuffelsen og er klare til å møte neste utfrodring; Watford.

Det er helt klart ingen panikk eller undergang og dysterhet fra vårt ståtsted, det var bare en kamp mot sittende serieleder, poengterte Heaton. Det var en rar kamp egentlig, Vokesy gikk tidlig av og det forandret oss, men jeg føler ikke at det var så mye i kampen. De scoret to gode mål og traff tverrleggeren en gang, foruten det var vi relativt komfortable – som dem – foruten noen halvsjanser fra oss.

Gjennom en sesong kommer an alltid til å ha opp- og nedturer og noen ganger går det ikke vår vei. Heldigvis har det ikke vært tilfellet så mange ganger og vi håper ikke på mange fler. Det er helt klart positiv stemning her og alle ser fram til lørdag.

Vi er i en god posisjon som er en man ønsker å være i som spiller og klubb, men vi går ikke bort fra sdet som har fått oss i hit i utgangspuntet og det som har stått ved vår side hele tiden. Fokuset er på å gjøre de rettet ingene, det grunnleggende, ikke å la seg distrahere og konsentrere på en gang – som manageren sier: klarer vi alt det, så gir vi oss selv en god mulighet til å vinne kampen.

Det høres latterlig og repeterende ut, men jeg mener at det har vært nøkkelfaktorene dette året. Som spiller så forenkler det når du kun kan konsentere på det som er foran deg og det har vært suksessrikt enn så lenge, så hvorfor skal vi gå bort fra det? Det fortsetter mot Watford på lørdag der vi forhåpentligvis får et resultat, avsluttet keeperen.