Hendrick spiller med selvtillit

Midtbanespiller Jeff Hendrick nyter livet på Turf Moor og 24-åringen har vist en utmerket formkurve siden overgangen fra Derby i sommer. Selv forteller han at det skyldes en høy selvtillit.

Man kan si at Jeff Hendrick har fylt tomrommet etter Joey Barton på formidabelt vis, selv om sistnevnte har returnert til Burnley og har vist gamle takter på Turf Moor. Hendrick har vært instrumental med sin gode form og bidratt til at Lancashire-laget klatret opp til en 10.plass.

Jeg føler jeg fant meg ganske raskt til rette, men visste at jeg kunne vise mer og føler det fortsatt er det. Jeg spiller med selvtillit og det er en herlig ting. Det har vært tider jeg har vært på motsatt ende av den skalaen i løpet av karrieren, der selvtilliten har vært lav, forklarer Hendrick som har scoret to ganger for Burnley denne sesongen.

Foto: BurnleyFC.com

Det er ikke en hyggelig opplevelse og vanskelig å snu, så man må ta det til seg når man først er der og nye kampene. Jeg elsker å spille med denne gruppen og for staben, jeg koser meg i alle kampene jeg spiller og føler jeg blir bedre i hver kamp. Jeg vokser som spiller innad i gruppen og forhåpentligvis kan jeg fortsette med det og forbedre meg.

Et par borteseire ville gjort tabellen ganske annerledes, men vi må sette oss selv om en god posisjon og nå må vi fortsette å forbedre oss og ikke ta foten av pedalen. Vi er på tiende plass av en grunn; fordi vi har prestert godt og jobbet hardt for poengene. Vi må fortsette å prestere og hente så mange poeng som vi overhodet kan.

Foto: BurnleyFC.com

Vi har jobbet hardt for å komme dit vi er og må fortsette med det. Jeg tror ikke det er noen i gruppen som kommer til å ta foten av pedalen, noe som er en flott ting. Vi fortsetter å kjempe og jobbe hardt, vi har satt oss noen mål denne sesongen og skal gjøre det vi kan for å oppnå disse.

The Clarets suksess denne sesongen har utelukkende vært bygget på en merkverdig hjemmeform hvor Sean Dyches mannskap har vunnet åtte ganger. Kun tre lag har tatt flere poeng, inkludert kommende utfordrer Arsenal. Midtbanespilleren innrømmer at tapet for Arsenal sist møte var tøff å svelge og ser fram til utfordringen med en å bli kompensert for det på søndag.

Foto: BurnleyFC.com

Vi har ingenting å tape og alt presset er på dem. Det er bra for vår del og vi går inn i kampen fryktløse, den siste måneden har prestasjonene våre vært stadig bedre selv om poengene ikke har vist det så har vi helt klart spilt bedre på bortebane. Forhåpentligvis leverer vi nok en god prestasjon på søndag.

Vi har ikke hentet hjem alle de poengene vi ønsket og kanskje fortjent mer i de kampene fordi vi har spilt bra. Det viktigste for oss er å fortsette å prestere og forhåpentligvis snu det til resultater og nyte kampen. Det er mange som ville elsket å spille på et sted som the Emirates, direktesendt og med en fullpakket stadion. Det blir en stor anledning for oss og vi må sørge for å heve oss, avsluttet iren.