Henrykt Dyche over duo

Sean Dyche pressekonferanseManageren føler klubben har fått både erfaring og potensiale i dagens to forsterkninger; Matt Taylor og Marvin Sordell.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Tidligere Hammers-spiller Taylor skrev under på en to-års avtale, mens Sordell fikk tre år og sjefen føler at begge har mye å tilby laget i det Burnley forbereder seg til livet i Premier League.

Vi vet at vi går inn i det som antageligvis er den beste ligaen i verden og vi vet også at det hjelper med erfaring på det nivået, sa Dyche. Matt har et overflod av det, i tillegg til å være en veldig talenfull spiller – det er helt klart mye fotball igjen i han. Han ønsket en frisk pust og så hva vi prøver å gjøre her, gjennom tilbakemeldinger og kampene, så vi er henrykte over å ha han med oss. Jeg tror også han er voksen og klok nok til å vite at han ikke er garantert plass. Han ønsker å jobbe for å gjøre seg fortjent til å spille og det sender ut de rette signalene fra en moden fotballspiller som har vært i Premier League en stund.

Marvin er litt annerledes. Han har hatt et par tøff år i Bolton etter en stor overgang, men han er en ung mann og når en har gått gjennom en tøff periode så kan man lære mye om en selv. Han er fortsatt ung og 23 år gammel og har fortastt mye å lære, vi kjenner han som den gutten han er og trenger ikke å gjenopplive han – det er snakk om å gi han friheten til å uttrykke seg selv. Talenter er det og det er viktig, jeg tror han vet at det er en god sjande for å gjenfinne seg eller tilføye det han allerede er, sa Dyche.