Sordell: – Ønsker å gjøre det bra

Marvin Sordell pressekonferanseMarvin Sordell forteller at han kommer til å heve seg og få karrièren på rett kjøl i Burnley etter en vrien periode.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets’ signering innrømmer at byrden av en million-overgang til Bolton to- og et halvt år siden og i en såpass ung alder var noe han slet med. Etter et låneopphold hos Charlton Athletic er den tidligere U21-spilleren klar til å ta karrièren til et nytt nivå.

Han har gjort det bra for klubben og nå ønsker jeg å gjøre det bra for han– Jeg hadde et par vanskelige år der jeg ikke helt slo meg til ro, men er glad for at denne overgangen var mulig fordi jeg kan jobbe hardt, klarne hodet og vise alle hva jeg er god for, sa Sordell.

– Jeg sa på daværende tidspunkt at overgangssummen var en liten byrde på mine skuldre og jeg var kun 20 år gammel, så det var litt press på meg.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Ser jeg tilbake på det nå, var det antageligvis en bra situasjon for meg å gå gjennom det så tidlig, men jeg er henrykt over å være her nå. Jeg ønsker å vise at jeg kan jobbe hardt, at jeg er en god spiller og for enhver spiller så er det å spille i Premier League noe alle vil og man ønsker å bli værende der så lenge som mulig. 

Angriperen kjenner Sean Dyche fra tidligere dager i Watford der Clarets-sjefen gikk gradene i trener-yrket, mens Sordell var en oppadkommende spiller på ungdomsakademiet.

– Mitt første møte med Sean var når jeg var rundt 16 og han var trener for ungdomslaget, mens jeg utviklet meg så gjorde han det samme, så jeg kjenner han veldig godt og han er helt klart en utmerket manager. Han har gjort det bra for klubben og nå ønsker jeg å gjøre det bra for han, avsluttet Marvin.