Taylor: – Enkel avgjørelse

Matt Taylor pressekonferanseMatt Taylor forteller at han ikke nølte når muligheten til å bytte West Ham med Burnley bød seg og fryder seg over å kunne hjelpe the Clarets i deres Premier League-eventyr. Den tidligere Bolton-spilleren ser fram til å kunne bidra med erfaring fra balløyas øverste liga. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var noen samtaler tidligere i sommer, men når jeg snakket med manageren her og hadde en fin prat om filosofien, det var en bra overgang for meg og jeg er glad for å være her. Jeg hadde tre- og et halvt herlige år i Bolton og jeg liker den delen av landet, så det var en enkel avgjørelse. 

– Avstanden hadde egentlig ikke så mye å si, det var en fotball-avgjørelse og jeg er glad for at Sean har tillit til meg. Jeg håper å kunne bringe god erfaring, siden det å spille er litt annerledes enn å spille i Championship, men jeg er sikker på at spillerne her ser fram til det – noe som vil bli en suksess. 

– Fra et personlig ståsted, så ønsker jeg naturligvis å hjelpe laget og bringe mer enn erfaring ved å spille bra som jeg vil gjøre når jeg får muligheten. Mer enn noe er det fantastisk som fotballspiller å kunne måle seg mot noen av verdens beste spillere i det jeg mener er verdens beste liga. Det er fysisk, sterk og teknisk, men jeg er sikker på at alle gleder seg og ser fram til sesongstarten. 

– Jeg avsluttet forrige sesong med 15-16 kamper for West Ham og jeg spilte som høyreback, på midtbanen i en defensiv og offensiv rolle. Personlig ønsker jeg kun å være på laget, men man må gjøre seg fortjent til det i enhver klubb man spiller, så jeg kommer til å jobbe hardt som alle andre. Forhåpentligvis kan jeg kjempe meg til en plass, men det vil komme etter hardt arbeid og gjøre seg fortjent til de andres respekt, sa Taylor.