Henter leiesoldat fra City

Klubben bekrefter deres fjerde signering – og andre i dag – når Taylor Harwood-Bellis hentes på et sesonglangt låneopphold.

Taylor kommer fra Manchester City-akademiet og blir den andre spilleren som hentes fra Vincent Kompany sin tidligere klubb. På en dag. 20-åringen og Kompany jobbet sammen forrige sesong, men da i Anderlecht. Barwood-Bellis har vært i City sine rekker siden 2008 og kan vise til låneopphold ved både Stoke og bastardene. Under Pep Guardiola har det blitt åtte kamper i City-drakten, i tillegg til landslag på U16 til U21.

Jeg er henrykt. Jeg har visst om dette en stund og er glad for å få det gjennomført; medisinske testen og alt det der. Det føles som om dette blir den beste sesongen jeg kommer til å ha i the Championship, med all den erfaringen jeg har så ser jeg fram til en god sesong. Forhåpentligvis blir det en sesong med mye suksess, sa Taylor Harwood-Bellis.

Jeg ser fram til jobbe med Taylor igjen, og jeg har førstehånds kunnskap om kvalitetene hans som han vil tilføye gruppen. Taylor er en fantastisk spiller, en leder med en fabelaktig mentalitet som passer kulturen vår og han vet nøyaktig hva the Championship er for noe. Vi ønsker å takke Manchester City for å la Taylor komme på lån til oss denne sesongen, sa Kompany.