Howe beundrer Stock

Burnley-sjefen var strålende fornøyd etter å ha sikret seg Championship-etablerte Brian Stock fra Doncaster og henrykt over å kunne føye til en ekstra dimensjon på midtbanen.

Foto: BurnleyFC.com

Stock skrev under en to-års avtale med Turf Moor-klubben og sjefen selv er ikke bare glad for å ha sikret seg sin sjette spiller denne sommeren, men er henrykt over slagkraften spilleren tilbyr laget.

– Han er en erfaren spiller som kjenner ligaen, han er en veldig god fotballspiller som passer vår spillestil og vil forhåpentligvis være en god signering for oss, sa Burnley-sjefen. Erfaring og lederskap er to ting vi ikke har for mye av og jeg mener helt klart at han tilføyer noe til begge.

– Han er en vi har beundret lenge etter at han forlot oss. Han har hatt en god karriere med Doncaster og han imponerte i de kampene han spilte mot oss de foregående årene. Han er en vi kjenner godt både på og utenfor banen og vil bidra med å opprettholde en god lagånd og lederskap innad i laget og vil være viktig for oss. 

Foto: BurnleyFC.com

Etter skaden til  Marvin sitter vi igjen med kun to i Chris (McCann) og Deano (Marney), selv med Marvin i form er tre egentlig ikke nok. Vi føyde til en fjerde en og det gir oss god allsidighet, Brian er hovedsakelig en dyp midtbanespiller som gir oss mulighet til å frigjøre Deano litt mer og kanskje spille han litt høyere på banen som igjen gir oss fler muligheter. 

– De er forskjellige som spillere og med fire gir det oss ytterligere mer fleksibilitet. Det gir oss også styrke i laget og jeg er veldig glad for signeringene vi har gjort i løpet av sommeren og jeg er takknemlig overfor Mike, John og styret  for støtten som bidro til at dette kunne gjennomføres. Vi ser alle fram til sesongstarten og å se laget utfolde seg, avsluttet sjefen.