Brian Stock gjenforenes med Eddie Howe

Foto: BurnleyFC.com

Eddie Howe hviler ikke på laurbærbladene og har forsterket nok en posisjon i laget, denne gang på midtbanen. Det var periode forventet at Burnley-sjefen ville hente rutinerte Brian Stock og etter noen forhandlingsrunder ble det klart at 30-åringen gjenforenes med Eddie Howe.

Duoen kjenner hverandre fra Bournemouth og fra den perioden nåværende Burnley-sjefen enda var en profesjonell fotballspiller. I løpet av tiden hos the Cherries ble det 145 kamper for den kreative midtbanespilleren, før det ble et kort opphold hos rivalene Preston North End. Oppholdet på Deepdale var først et lån og så en permanent overgang, men var ingen dans på roser og det ble kun åtte kamper.

Grunnet manglende spilletid ble det et lån til Doncaster der Stock ble gjenforent med tidligere Bournemouth-manager Sean O’Driscoll. Lånet ble etterhvert varig overgang og Stock regjerte på midtbanen med sitt overblikk og våkenhet, godt hjulpet av sine playmaker- og pasningsferdigheter. 30-åringen har ellers en dødelig innleggsfot, samt er pålitelig fra straffemerket.

Etter nedrykket fra Championship, var det mange meninger om hvor midtbanespilleren kom til å havne, men sagaen ser omsider ut til å ha tatt slutt etter at Stock skrev under en to-årsavtale med Lancashire-klubben.