Howe: – Brette opp ermene

The Clarets har ikke vunnet på fire kamper og trenger sårt poeng om de skal realisere drømmen om Play Off denne sesongen. Med to vanskelige kamper i vente føler sjefen at de må vise hva de kan, samtidig som Jack Corks fravær fortsatt er på stedet hvil.

Sjefen har all grunn til å være misfornøyd etter å ha sett sin lilla- og lyseblå hær tape tre av de fire siste oppgjørene og kun ta poeng mot Coventry midtveis i forrige måned. The Clarets reiser til Leicester i helgen, før de reiser videre til Nottingham i midtuken og sjefen forventer at spillerne holder motet oppe og holder seg sammen i de siste ukene av sesongen.

Vi er i en periode der vi trenger å være mentalt sterke, forklarer sjefen. Vi trenger å holde motet oppe for det er ingen grunn til å miste det, hvis du ser på kampene som venter, så er det vanskelige oppgjør, men det er kanskje også akkurat det vi trenger. Vi har to vanskelige bortekamper, så vi trenger å brette opp ermene og gi det et forsøk, avslutter Howe.

I mellomtiden håper de fleste tilknyttet klubben å få tilbake Jack Cork, som har tilbrakt tiden i London og moderklubben Chelsea den siste tiden etter å ha følt hjertebank og ettersom de blå har et bedre medisinsk støtteapparat enn det Burnley har, virket det både tryggere og mer naturlig å be om hjelp fra Ancelotti & Co. Howe kunne ikke si nye om når 21-åringen isåfall kan returnere og svarte diplomatisk;

Jeg har fortløpende kontakt med Chelsea og forhører meg om tingenes tilstand.