Howe: – Dette er kun begynnelsen!

Nedtellingen til sesongstarten har for lengs startet og det er i skrivende stund kun timer igjen til sesongen sparkes i gang, mot Owen Coyle og hans Bolton. Sesongen byr på flere knallgode derbyer, ikke bare mot Bolton og Blackpool, men også erkerival Blackburn som får sjefen til å glise og gni seg i hendene. 

Foto: BurnleyFC.com

Manageren kommer med uttalelsene i forkant av lokalderbyet med Bolton Wanderers og piffer opp stemningen ytterligere, men så etter at kampen er over er manageren vel vitende over at det er flere andre lokaloppgjør som venter, blant annet toppoppgjøret mot Blackburn Rovers 2.desember.

Det er mer i vente, sa sjefen. Det kommer kommer til å bli en spennende sesong og det som skiller seg ut i år er lokaloppgjørene og noen av dem kommer til å inneha fantastiske stemninger, men for oss er det snakk om å angripe enhver kamp på samme måte, ikke bare nøkkelkampene. Vi må forsikre oss at vi holder samme nivå i 46 kamper.

– Jeg mener at de har en sterk tropp og ingen kan motsi det. De har en Premier League-stall med mye dybde og de har to førsteellvere de kan bruke og jeg sikker på at de er tilfreds med begge. Vi vet også hvilke områder vi kan utnytte og det er opp til oss å holde fokuset opp og konsentrere oss på det vi er gode på, identifisere deres svakheter og utnytte dem.

Det er alltid vanskelig å spille mot et lag som har rykket ned. Det er alltid to måter å se saken på og vi ønsker å forsikre oss at vi velger den første, men først og fremst prestere foran egne fans, poengterte sjefen.