Howe: – En kamp vi må vinne

Sommerferien er over og familiebildene legges til side, det er klart for sesongens første kamp og første motstander er Port Vale i Capital One cupen, der manageren er helt og holdent fokusert på videre avansement. 

Foto: BurnleyFC.com

OL sørget for å utsette fotball programmet til kommende helg, men man klarte heldigvis å presse inn cup-kampen som den perfekte starten. Manageren gleder seg til lørdagens oppgjør mot rivalene Bolton Wanderes på Turf Moor, men håper at kommende kampen mot Port Vale vil være en slags oppvarmingskamp før kamphanene braker sammen. Selv om håpet hadde vært å møtt Owen Coyle og hans menn først, for så å spille cup-kamp.

Jeg mener ikke det er ideelt, men vi ønsker ikke å bli sjokkerte heller, poengterte sjefen. Vi må forberede oss til kampen på riktig vis og så tar vi Bolton etter det – det er vanskelige kamper. Vi så det med Blackpool som tapte mot Morecambe, så de (Port Vale) er en potensiell skrell og vi må sørge for å være fokuserte.Vi ønsker å komme oss videre og cupen er viktig for oss, både finansielt og der vi kan prøve å vinne kamper som kan hjelpe oss i seiersrekker.

Jeg har spilt mot Port Vale flere ganger (fra tiden i Bournemouth, red.adm) og har aldri hatt en enkel kamp der, men vi er sikre på at vi får en god start og ser fram til en god prestasjon som forhåpentligvis gir alle selvtillit. Det er en kamp vi må vinne, noe jeg mener alle kamper er. Basert på formen, er det kjekt med denne kampen slik at vi er klare for Bolton, men vi ønsker å vinne og vi er sterke nok – selv om vi har flere spille ute i landslagstjeneste som minker troppen vår, avsluttet sjefen.